Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt blijft ook Milligerplas in 2021 ‘redden’

Voor het 10de jaar op rij is Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt vanaf zaterdag 29 mei weer aanwezig bij de Milligerplas in Stadshagen om toezicht te houden.

Hierbij zorgt de reddingsbrigade voor de veiligheid van de strandgasten die op een warme dag verkoeling te komen zoeken bij de Milligerplas.Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt is aanwezig op zaterdag en zondag vanaf 10:30 uur. De sluitingstijd is afhankelijk van de drukte en het weer. De laatste bewakingsdag zal zijn op zondag 21 augustus. Heb jij een vraag, heb jij een pleister nodig? Kom dan langs bij de post en de lifeguards helpen je graag!

De vrijwillige lifeguards van de Reddingsbrigade houden toezicht op de baders en zwemmers vanuit de reddingspost maar zijn ook regelmatig op pattrouille. Dit doen ze zowel lopend op het land als op het water behulp van de boot en de rescueboards.Binnen het team van vrijwilligers is er nog ruimte voor nieuwe mensen. Ben jij een teamplayer? Weet je van aanpakken en help jij graag een ander? Ga dan naar de website www.wordooklifeguard.nl of stuur een mailtje naar info@reddingsbrigade-zrh.nl.

De bewaking wordt uitgevoerd door Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt in opdracht van de gemeente Zwolle. Elke dag zijn er minimaal 4 lifeguards aanwezig en bij drukte kan extra worden opgeschaald. Net als vorig jaar is de reddingspost te vinden ten westen van Milligers naast de parkeerplaats.