Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt doet mee aan de Rabo ClubSupport 2024!

Heb jij een rekening bij de Rabobank? Lees dan vooral door en stem op ons!

Wat is ons doel?
Dit jaar willen wij graag geld inzamelen voor nieuwe reddingsmiddelen en andere materialen om in onze zwemlessen te kunnen gebruiken. Daarnaast kunnen wij deze materialen ook gebruiken tijdens de inzet van onze bewakingen bij verschillende evenementen. Bij de nieuwe materialen die wij graag zouden willen aanschaffen kunt u denken aan nieuwe reddingsklossen, flippers om te gebruiken tijdens reddingen en zwemvesten.

Wil jij ons hierbij helpen?
Je kan stemmen door in te loggen via de Rabobank app of online via Rabobank.nl/clubsupport

De stemperiode vindt plaats van 2 t/m 24 september 2024

Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt doet mee aan de Grote Clubactie 2024!

Dit jaar zullen wij voor het eerst meedoen aan de Grote Clubactie 2024. Vanaf zaterdag 21 september 2024 zullen wij ons als vereniging inzetten om zoveel mogelijk loten te verkopen!

Wij zullen ons inzetten voor het volgende doel:
Geld inzamelen voor nieuwe reddingsmiddelen en andere materialen om in onze zwemlessen te kunnen gebruiken. Daarnaast kunnen wij deze materialen ook gebruiken tijdens onze bewakingen bij verschillende evenementen. Bij de nieuwe materialen die wij graag zouden willen aanschaffen kunt u denken aan nieuwe reddingsklossen, flippers en zwemvesten om te gebruiken voor het uitoefenen van reddingen.

Onze leden zullen zich inzetten van 21 september 2024 t/m 4 november 2024 om zoveel mogelijk loten te verkopen. De leden van de ZRH ontvangen begin september hun persoonlijke online verkooppagina en de uitleg over de actie.

Helpt u ons ook mee dit een geslaagde actie te maken? Koop dan vanaf 21 september 2024 een lot bij een van onze leden!