Jubilaris Rob Nijmeijer
Rob viert 40-jarig jubileum bij Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt

Rob, een trouw lid van Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt, viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum bij de brigade. Gedurende zijn lange lidmaatschap heeft Rob alle brevetten voor reddend zwemmen behaald en ook diploma’s waaronder de nostalgische zwemslagen. Rob heeft zich de afgelopen jaren actief ingezet binnen de waterhulpverlening, waaronder de Milligerplas en Hassailt.

Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt feliciteert Rob met zijn 40-jarig jubileum en bedankt hem voor zijn waardevolle bijdrage aan de brigade en de gemeenschap. We kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking en inzet voor een veilige en plezierige zwemomgeving.

Kan een krabbel zijn van plompe lori en de tekst 'na Oorkonde nлиH Wij zijn trots deze oorkonde te mogen uitreiken aan: Rob Nijmeijer Voor het 40 jarig lidmaatschap bij Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt! 25 5april1984-25april2024 25 april 2024 april 1984 40 Carijn Bergman-Westrik Voorzitter'

Feestelijke afsluiting winterseizoen
Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt heeft het zwemseizoen in Genemuiden op een feestelijke manier afgesloten met een gezellige familieavond en het schatduiken.

Tijdens de familieavond konden alle leden en hun families genieten van vrijzwemmen met een springkussen en andere speelattributen. Er was volop gelegenheid om gezellig samen te zwemmen en te ontspannen.

Het hoogtepunt van de avond was het schatduiken, waarbij alle kinderen op zoek gingen naar muntjes in het zwembad. Deze konden na afloop verzilverd worden voor snoepjes.

Kan een afbeelding zijn van 8 mensen, mensen zwemmen en zwembad

Hoera! C-diploma gehaald!
Woensdagavond 24 april hebben 6 zwemmers hun C diploma gehaald bij Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt.

Onder toezicht van de Nationale Raad Zwemveiligheid, het nationaal overkoepelende orgaan zwemmen, hebben de examenkandidaten zeer goed gezwommen en allemaal hun diploma behaald. Wij als brigade zijn erg blij met deze fantastisch prestatie.

Kan een afbeelding zijn van 8 mensen, trampoline en tekst