Strandbewaking Milligerplas
Ook dit jaar zijn wij in de maanden juni, juli en augustus weer aanwezig om het zwemmen in de Milligerplas een stukje veiliger te maken. Wij hebben er weer zin aan en hopen op mooie en veilige weekenden! Op naar 4 juni!


WaterMuzeFestival
Wij hebben weer een nieuwe bewaking op de planning staan! Op zaterdag 2 juli zijn wij te vinden bij het WaterMuzeFestival in Zwartsluis.


Help is een woord dat we vaak horen tijdens het werk van de Reddingsbrigade. 
Nu hebben wij als Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt zelf hulp nodig. Ben jij die persoon die hulpverleners een warm hart toedraagt of zelf hulpverlener is? Denk jij wel eens na over vrijwilligerswerk? Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt kan jouw hulp goed gebruiken! 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar bestuursleden die graag in een teamverband willen werken om samen onze leden een leuke tijd te bezorgen.

Wat bieden wij? 
Een leuke en gezellige tijd met mede vrijwilligers en een maatschappelijke verantwoorde inzet van je tijd. Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aanvragen is verplicht voor alle vrijwilligers, hieraan zijn geen kosten verbonden. Ben jij die persoon? Heb je vragen, zie jij jezelf ons team vrijwilligers versterken? Mail gerust, info@reddingsbrigade-zrh.nl.